Принцови островиПосещение на Буюк Ада, най-големият от деветте Принцови острови. Разгледайте този красив остров, любувайте се на местната храна и се насладете на красивия пейзаж на този еднодневен тур.

Принцовите острови включват девет острова. Те са Буюк Ада, Хейбели Ада, Бургаз Ада, Кинали Ада, Седеф Адаси, Сиври Ада, Яси Ада, Касик.

Разгледайте най-големият от тях. Насладете се на гледката на съседните острови. Измъкнете се от трафика в Истанбул на този остров,  в които няма шумни превозни средства.

В 10:00 ще започнете пътуване с лодка по Мраморно море. Ще преминете през остров Кинали Ада по пътя за Буюк Ада. Насладете се на обиколка с файтон, задвижван от коне пътувайки по улиците на острова или просто релаксирайте в местно кафе и се насладете от мирния живот на островПътуване до Принц острова. На острова не са позволени моторни превозни средства и това създава релаксираща среда, в която посетителите могат да се потопят в природната красота на острова.
След обиколката с файтон ще има почивка с обяд в местен ресткарета на принцовите островиорант.

После ще може да научите за историята на Принцовите острови. Само четири от тях са постоянно населени, но всеки си има своята собствена история. На островите може да видите останките на средновековни манастири.

В края на този запомнящ се и информативен тур ще може да се завърнете в Истанбул и да получите трансфер до вашия хотел в 19ч.