Президентът на Асоциацията на виетнамците в България и управител на ВБТ Травел Плюс Хоанг Тханх Ле с премиера на Виетнам Нгуен Тан Зунг

ВБТ Травел Плюс заедно с Посолството на СР Виетнам в България и Асоциацията на виетнамците у нас посрещна Премиера Нгуен Тан Зунг при официалното му посещение в България. Той беше в страната ни във връзка с провеждането на Българо-виетнамски бизнес форум  в хотел „София Балкан“ на 5 юни 2015,  организиран съвместно от Българската изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Посолството на СР Виетнам в България. Форумът бе открит от г-н Томислав Дончев – заместник-министър председател на Република България по европейските фондове и икономическата политика и министър-председателя на СР Виетнам г-н Нгуен Тан Зунг.

ВБТ Травел Плюс се погрижи за програмата на по-голяма част от делегацията свързана с транспорт, хотелско настаняване, туристическа обиколка на града и опитване на вкусната българска кухня.

На бизнес форума участва 80-членна бизнес делегация, представляваща 31 от най-големите виетнамски корпорации, банки, туристически  и петролни фирми, която е на посещение у нас в рамките на официалната визита на г-н Нгуен Тан Зунг, министър-председател на Социалистическа Република Виетнам.